Revenue in Portuguese is down. Очень люблю карамель и всевозможные десерты koninklijke sanders с ней: соус тоффи, различные муссы, кремы, пудинги, мороженое и т.д. И очень мне по душе, безумно популярное не только во Франции, Америке, но и во многих других странах мира, сочетание карамели и "флёр-де-сель". koninklijke sanders Эта лёгкая солоноватая нотка создаёт очень тонкий koninklijke sanders и удивительно гармоничный вкусовой баланс. Нежные карамельные koninklijke sanders конфеты, мягкие снаружи и внутри, с приятной тянущейся серединкой, буквально тают во рту! Готовить их - одно удовольствие, главное, чтобы у вас в наличии koninklijke sanders был кулинарный термометр, благодаря нему карамельная масса дойдёт koninklijke sanders до нужной температуры и готовые конфеты koninklijke sanders получатся koninklijke sanders правильной консистенции - они должны быть мягкими, но в то же время упругими и держать форму после извлечения из силиконовых молдов.
3) Получившуюся смесь уварить 120 С до (или 130 С до, если вы хотите, чтобы конфеты были более твёрдыми), koninklijke sanders затем снять с огня, продолжая помешивать, после чего разлить по силиконовым формочкам и дать какое-то застыть время сначала при комнатной температуре, а затем убрать в холодильник (лучше даже в морозилку) до полного застывания.
4) Готовые конфеты слегка посыпать "Fleur de sel". Хранить лучше в холодильнике. Совет: если у вас нет подходящих силиконовых koninklijke sanders формочек, перелейте готовую карамельную массу в прямоугольную форму с низкими бортиками, застеленную бумагой для выпечки или фольгой. Бумагу или фольгу также смажьте koninklijke sanders маслом. Когда масса застынет, порежьте её на небольшие брусочки острым ножом, смазанным маслом, присыпьте солью и заверните каждую в прозрачную плёнку или полупрозрачный пергамент (как в фантик).
I love anything with caramel: koninklijke sanders the toffee sauce, various mousses, semi-cold, ice cream, puddings and other tempting desserts. And long wanted to do these caramel sweets with a nice touch of salt. This combination of two simple ingredients (and very popular not only in France, the United States, but all over the world) seems very smooth and special! Divinely delicious (melt in your mouth!), These sweets can be a great gift for any situation. koninklijke sanders :) Pack them in cans or boxes lined with colored koninklijke sanders paper, creating tasty gifts to make and receive! :) The most important in this recipe is to have a thermometer, because it determines the right spot caramel not to be too hard nor too soft.
3) Leave the mixture on low heat with the candy thermometer. When the temperature reaches 120 С immediately remove the pan from the heat and stir well (hint: to do the same caramel but more stiff as a board version, use the same recipe but leave the caramel reaches 130 C). Transfer the mixture to silicone molds completely and let cool to room temperature. Then put in the refrigerator (or rather in the freezer) until set.
4) Unmould the caramels and sprinkle with a little sea salt. Store in a refrigerator. Tip: If you do not have silicone molds, you can do the following: grease butter a rectangular shape, koninklijke sanders line the bottom and sides with aluminum foil (or parchment paper). Grease the paper as well. Pour the caramel koninklijke sanders into the prepared pan. When the caramel is firm, remove all the foil and then cut the caramels with a flick knife with oil. Wrap each caramel on a piece of waxed paper or cellophane.
Miuda 02/21/13
Hello! I left a stamp for you on my blog. It is a hobby in which we must appoint favorite blogs with less than 200 followers, who appoints write some questions and named bloggers respond to your blog. I picked koninklijke sanders it up to you! If you want to participate, the link is this: http://maos-de-manteiga.blogspot.pt/2013/02/selo-liebster-award.html Kisses * Reply Delete
I came peeking news and .... I'm always surprised when I come here !!! What else beautiful, perfeitinha koninklijke sanders and delicious, I love candy and they are spectacular! Congratulations :) Bjinhoos Reply Delete
bird cherry koninklijke sanders biscotti biscuits cookies biscuits brownie cake charlotte cheesecake chocolate cuisine Portuguese koninklijke sanders cuisine of Brazil sweets entremet berries cupcakes Hidemi Sugino macarons passion koninklijke sanders fruit mousse muffins Mauro Panebianco Paco Torreblanca panna cotta Pierre Hermé cheesecakes without egg without milk smoothie dessert tapioca pie pie tartlets trifle антреме без молока без яиц бискотти бразильская кухня брауни десерт капкейки кекс кексы конфеты макаронс маракуйя koninklijke sanders маффины мусс панна котта печенье пирог пирожные португальская кухня постное рулет смузи тапиока тарт тарталетки торт трайфл черёмуха шоколад ягоды
No comments:
Post a Comment